TL-WA855RE N300 Підсилювач Wi-Fi сигналу
Розширення покриття існуючої мережі Wi-Fi для швидкого і надійного дротового та бездротового зв'язку
- Зовнішні антени для більш швидкого і надійного Wi-Fi
- Режим точки доступу створює нову точку доступу Wi-Fi
- Швидке розширення мережі натисканням кнопки Range Extender
Налаштування розкладу електропостачання для енергозбереження
Додаток Tether забезпечує просте і зручне віддалене управління пристроєм
Працює з будь-яким Wi-Fi маршрутизатором
| Апаратне забезпечення | |
| Тип продукції | EU, UK, US |
| Інтерфейс | 1 порт Ethernet 10/100 Мбіт/с (RJ-45) |
| Кнопки | Кнопка WPS, кнопка Reset |
| Енергоспоживання | 3,6 Вт |
| Розмір ( Ш х Д х В ) | 80 x 77,8 x 77,3 мм |
| Антена | 2 зовнішні антени |
| Параметри бездротового зв'язку | |
| Стандарти бездротового зв'язку | IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b |
| Частота | 2,4~2,4835 ГГц |
| Рівень сигналу | 11n: до 300 Мбіт/с |
| 11g: до 54 Мбіт/с | |
| 11b: до 11 Мбіт/с | |
| Чутливість прийому | 270 Мбіт/с: <-68 дБм за 10% PER |
| 130 Мбіт/с: <-68 дБм за 10% PER | |
| 108 Мбіт/с: <-68 дБм за 10% PER | |
| 54 Мбіт/с: <-68 дБм за 10% PER | |
| 11 Мбіт/с: <-68 дБм за 8% PER | |
| 6 Мбіт/с: <-68 дБм за 10% PER | |
| 1 Мбіт/с: <-68 дБм за 8% PER | |
| EIRP (Потужність бездротового сигналу) | < 20 дБм або < 100 мВт |
| Режими роботи | Підсилювач бездротового сигналу, точка доступу |
| Функції бездротової мережі | Фільтрація MAC-адрес |
| Доменна адреса веб-інтерфейсу | |
| Контроль потужності передачі сигналу | |
| Захист бездротової мережі | Шифрування WEP 64/128/152-біт |
| Шифрування WPA-PSK / WPA2-PSK | |
| Iнші | |
| Сертифікат | CE, RoHS |
| Упаковка містить | TL-WA855RE |
| Посібник з швидкого налаштування | |
| Системні вимоги | Microsoft® Windows® 98SE, NT, 2000, XP, Vista або Windows 7, 8, 8.1, 10, Mac® OS, NetWare®, UNIX® абоLinux. |
| Довкілля | Робоча температура: 0 ? - 40 ? |
| Температура зберігання: -40 ? - 70 ? | |
| Вологість повітря при експлуатації: 10% - 90%, без утворення конденсату | |
| Вологість повітря при зберіганні: 5% - 90%, без утворення конденсату | |




















