Назад

Aruba представила архітектуру повністю бездротового робочого місця

13.03.2014

 

12 березня 2014 року Aruba Networks, Inc. презентувала Mobility-Defined Networks, нову архітектуру для побудови повністю бездротового робочого місця для покоління мобільних користувачів. Компанія також представила 5 інновацій в ПЗ для збільшення прозорості мережі, оптимізації продуктивності та автоматизації процесів забезпечення безпеки.

Aruba Mobility-Defined Networks трансформує мережі підприємства в інтелектуальні системи, які здійснюють всеосяжний контроль над будь-якою активністю у WLAN. Підвищена інтелектуальність забезпечує автоматизовану і самоадаптірующуюся роботу архітектури: при зміні стану спрацьовують механізми захисту і заходи по оптимізації продуктивності для адаптації до середовища. На відміну від традиційних статичних Wi-Fi мереж, Aruba Mobility-Defined Networks усуває необхідність в ручному налаштуванні для узгодження з новими мобільними пристроями і додатками. Результатом стає зменшення скарг в службу підтримки і поліпшена ефективність роботи.

Aruba виділяє наступні 5 основних особливостей архітектури Mobility-Defined Networks.

1. Міжмережевий екран нового покоління

На відміну від інших міжмережевих екранів для WLAN, міжмережевий екран нового покоління від Aruba використовує просунуту глибоку перевірку пакетів (DPI) для призначення політик на основі ролей, пріоритетів QoS і обмеження пропускної здатності для більш 1500 мобільних сервісів, навіть якщо вони шифруються. Таким чином, забезпечується надзвичайний контроль над додатками і прискорюється створення повністю бездротового робочого місця, якому можуть довіряти як адміністратори, так і співробітники.

2. Інтерактивна панель уніфікованих комунікацій

Aruba AirWave на сьогоднішній день пропонує найбільш просунутий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для візуалізації та управління уніфікованими комунікаціями (UC) по Wi-Fi. Нова UC панель є першим у своєму роді інструментом для IT адміністраторів, який зводить разом метрики уніфікованих комунікацій і продуктивності мережі в одному простому об'єднаному вигляді. Вона надає можливість одним кліком вивантажити статистику за певний період і візуалізувати якість дзвінків в режимі реального часу на основі місця розташування. В результаті, усувається необхідність в ручному пошуку несправностей у функціонуванні уніфікованих комунікацій.

3. ClearPass Exchange

Aruba ClearPass Exchange спрощує забезпечення безпеки для повністю бездротового робочого місця. Адміністратори можуть задіяти ряд API і каналів даних для автоматизації робочих процесів з системами сторонніх виробників з партнерів Aruba, таких як IBM, AirWatch і MobileIron. Наприклад, порушення мережевих політик викличе спрацьовування механізму push-повідомлень на мобільний пристрій через MDM. ClearPass інтегрується зі службою підтримки для автоматичної генерації оповіщень для відділів безпеки.

4. Автоматична авторизація

Auto Sign-On використовує логування на бездротовому робочому місці для автоматичної аутентифікації в сервісах з єдиною авторизацією доступу( Single Sign-On), таких як SalesForce.com. Таким чином, усувається необхідність вводити логін і пароль в ході процесів аутентифікації і забезпечується швидкий вхід для роботи з корпоративними додатками.

5. AirGroup для DLNA і UPnP

Aruba AirGroup дозволяє мобільним користувачам відкривати спільний доступ до дисплея і транслювати медіафайли з DLNA і UPnP пристроїв. В результаті, забезпечується оптимізація Wi-Fi продуктивності і обмеження пропускної здатності на основі ролей, місця розташування і часу дня.

 

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість