Назад

Інтерактивна дошка - Cisco Spark Board

09.02.2017

Наради, як при особистій присутності, так і віртуальні, є невід'ємною частиною робочого процесу. Але не завжди вдається провести їх на вищому рівні, це стосується не тільки підготовки самих учасників зборів, а ще й технічної сторони (наприклад, відсутність зручних інструментів і базових технологій для планування і проведення самої наради). І саме цю проблему вирішила компанія Cisco створивши хмарну дошку для презентацій під назвою Spark Board.

Spark Board поєднує в собі 3 основних види: екран для презентацій, інтерактивна дошка для спільної роботи і пристрій для проведення конференцій. Пристрій представлений в 2 – х варіантах сенсорної панелі 4K UHD-55" і 70". Spark Board оснащена камерою, яка здатна знімати відео 4K, 12-ма мікрофонами, динаміками, адаптерами бездротових інтерфейсів і портами HDMI, USB 3.0 (x2), Gigabit Ethernet. Все це базується на міні-комп'ютері NVIDIA Jetson TX1. Він включає процесор Tegra X1, у складі якого задіяні чотири ядра Cortex-A53 і чотири ядра Cortex-A57.

Дошка розроблена на основі належить компанії хмарного сервісу Spark, який задіє додатки на мобільних пристроях для дистанційної взаємодії. Це зроблено не тільки для зручності, але ще і додаткового захисту. Не потрібно налаштування мережевих з'єднань або наявності Bluetooth. Робочий процес абсолютно однаковий на всіх пристроях: на настільних ПК, мобільних телефонах, планшетах або Cisco Spark Board. Також передбачена можливість спільної роботи на інтерактивній дошці, навіть якщо у жодного з користувачів немає спеціалізованого пристрою Cisco Spark Board. Цей функціонал вбудований безпосередньо в додаток Cisco Spark.

До того ж, вартість інтерактивної дошки для бізнесу Cisco Spark Board становить $4990 за 55" версію і $9990 за версію розміром 70 дюймів, яка вийде в кінці року. Що ж стосується місячної підписки, то ціна за софт Cisco Spark Flex коштує $199.

 

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість