Назад

На що потрібно звернути увагу при виборі мережевих рішень для бізнесу

18.05.2017

Чи не головною умовою успішного функціонування абсолютно будь-якої компанії є використання сучасних інформаційних технологій. І напевно, ви задавалися питанням, де б придбати, як вибрати і, головне, на якому рішенні зупиниться.

Адже коли справа стосується бізнесу, головною метою якого є отримання прибутку, не можна безладно підходити до вибору навіть здавалося-б несуттєвої деталі. Ви повинні розуміти, що єдиного правила щодо вибору інформаційних рішень для всіх не існує.

Зрозуміло, що потрібно враховувати розмір компанії: малий, середній бізнес або велика корпорація. Але також слід не забувати про індивідуальні особливості кожної фірми, адже всі підприємства Різні, навіть якщо працюють в одній сфері. Звичайно, продавці підберуть Вам персональне рішення, але все ж з декількома загальними рекомендаціями краще самостійно ознайомитися.

  • Вендор-виробник того чи іншого ІТ рішення. Звичайно найкраще буде, якщо вибір впаде на вже перевіреного часом і користувачами вендора. Адже так ви зможете бути повністю впевненими в якісності надаваних продуктів. Крім того, в разі чого, завжди можна звернутися в технічну підтримку «великого» вендора.
  • Масштабованість і функціональні можливості. Цей пункт особливо важливий для компаній СМБ класу, адже він спрямований на майбутнє. Потрібно враховувати на етапі впровадження можливе збільшення та / або додавання інших ресурсів.
  • Сумісність з іншими рішеннями. Як показує практика, всі рішення рано чи пізно застарівають, і в майбутньому найкраще їх інтегрувати з більш новими. Але ось вартість такої інтеграції може бути просто непідйомною.
  • Безпека. Цей пункт дуже важливий, адже деякі рішення мають вже «вбудованої» захистом, а ось інші вимагають доопрацювання, що коштує грошей і не завжди просто здійснюється.
  • Технічна підтримка. Чим більше фахівців знають рішення, тим краще і дешевше. Зараз більшість великих вендорів проводять навчання і сертифікацію фахівців, що значно спрощує впровадження і підтримку.
  • Постачальник. При виборі постачальників ви повинні враховувати скільки часу даний представник знаходиться на ринку, скільки на рахунку у нього є успішно реалізованих проектів і, природно, відгуки про дану фірму.

Компанія Єл Лтд пропонує ІТ-рішення як для великих корпорацій, так і для сегмента СМБ. Ми підберемо Вам таке рішення, яке буде комплексно виконувати поставлені завдання і, при цьому, буде націлене на майбутнє, враховуючи Ваші індивідуальні особливості.  З великого списку існуючих рішень ми не тільки допоможемо розібратися в їх відмінностях і спрогнозуємо як ці відмінності впишуться в Вашу архітектуру, але також зробимо акцент на тих пристроях, які будуть відповідати вимогам, зростанню Вашої компанії і подальшого удосконалення. 

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість