Назад

Нові можливості FortiOS 7.0

14.07.2021

Вибуховий розвиток мережевих рубежів таких, як ЦОД, WAN, LAN, LTE, позасетових, обчислювальних, операційних технологій, CASB, SASE, інтернету, до яких зовсім недавно додалася домашня мережа, розширив і розколов периметр по всій інфраструктурі. Безпека, яка може йти в ногу зі змінами в мережі і сучасними вимогами до продуктивності, забезпечуючи при цьому цілісну видимість, дані, аналіз, виявлення і своєчасне скоординоване реагування на кібератаки, вимагає комплексного платформного підходу.

Fortinet Security Fabric - це найпродуктивніша в галузі платформа кібербезпеки, що працює на базі FortiOS і забезпечує послідовний і гнучкий захист по всій поверхні атаки. Fortinet дає організаціям будь-якого розміру можливість забезпечити безпеку і спростити свою ІТ-інфраструктуру. Платформа Fortinet Security Fabric має більше моделей використання, ніж у будь — якого іншого постачальника-фізичних, віртуальних, хмарних І «as-a — Service»-і охоплює мережеву безпеку і SD-WAN, комутацію і бездротовий доступ, контроль доступу до мережі, аутентифікацію, загальнодоступну і приватну хмарну безпеку, безпеку кінцевих точок і передові рішення щодо захисту від загроз на основі AI. Все це побудовано на базі загальної операційної системи.

Основні оновлення в FortiOS 7.0 вирішують деякі з найскладніших сучасних проблем безпеки, пов'язаних з роботою на дому, забезпеченням безпеки на кордоні SASE і т.д., і поширюються на наступні ключові області.

Zero Trust Access

Мережевий доступ з нульовою довірою для віддаленого доступу та управління додатками: FortiOS 7.0 дозволяє кожному клієнту FortiGate використовувати можливості Zero Trust Network Access (ZTNA), що робить Fortinet єдиним постачальником, що надає ZTNA на базі міжмережевого екрану. Ztna, включений в FortiOS 7.0, покращує користувальницький досвід, підтримуючи еволюцію поліпшеного віддаленого доступу для заміни традиційних VPN. Він також зменшує поверхню атаки, перевіряючи користувача і пристрій для кожного сеансу роботи програми, в той же час приховуючи критично важливі для бізнесу додатки з інтернету. ZTNA від Fortinet ще більше спрощує управління, використовуючи одну і ту ж політику доступу незалежно від того, де знаходяться користувачі — в мережі або поза нею.

Мережа, заснована на безпеці

Узгоджена безпека де завгодно з SASE: Fortinet надає підприємствам гнучкість, необхідну для того, щоб їх співробітники могли працювати з будь-якої точки за допомогою узгодженої системи безпеки корпоративного рівня, що надається на місцях, а тепер і за допомогою хмарних технологій SASE (Security-as-a-Service). Віддалені користувачі поза мережею отримують однаковий рівень безпеки незалежно від їх місцезнаходження. Клієнти, які віддають перевагу легким спрощеним філіям (Thin Edge) також підтримуються через SASE.

Нові можливості самовідновлення SD-WAN: провідне рішення Fortinet Secure SD-WAN тепер включає можливості самовідновлення за рахунок адаптивних виправлень WAN, щоб зробити роботу додатків більш стійкою. Fortinet також розширила свій пасивний моніторинг додатків для SaaS і мультихмарних додатків для підвищення зручності роботи користувачів і підтримки користувачів, що працюють з будь-якого місця.

Розширення LTE Edge з 5g: Fortinet розширює можливості мережевого підключення і безпеки за межами WAN Edge за допомогою інновацій в 5G і LTE, які покращують продуктивність і підвищують відмовостійкість бездротових мереж. З різноманітними пропозиціями бездротових мереж WAN і LTE, організації можуть досягти безпечного, масштабованого і високодоступного мережевого з'єднання в будь-якому місці.

Адаптивна хмарна безпека

Оптимізована продуктивність і безпека в мультихмарних середовищах: сьогодні організаціям складно управляти і оптимізувати доступ до додатків і загальну продуктивність в мультиоблачних середовищах. З появою FortiOS 7.0 пропозиції Fortinet щодо адаптивної хмарної безпеки тепер забезпечують централізоване управління гібридними хмарами з автоматичним масштабуванням для практичного використання ресурсів, динамічним балансуванням навантаження і видимістю взаємодії з користувачем — все це розроблено для попереджувального підвищення загальної продуктивності і безпеки всередині всього хмарного периметра.

NOC/SOC

Підвищення операційної ефективності NOC і SOC: FortiOS 7.0 представляє нові і розширені інструменти, які пропонують групам мережевої безпеки будь-якого розміру і складності додаткові можливості для підвищення операційної ефективності, включаючи інтеграцію FortiManager / FortiAnalyzer з останньою версією FortiSOAR в якості контейнера для повної оркестровки процеси Безпеки Організації. Оновлення також спрощує управління SaaS і операції за допомогою єдиного інтерфейсу FortiCloud. Для організацій, які хочуть використовувати наш передовий досвід у сфері безпеки для розширення своїх операційних груп, Fortinet тепер пропонує послуги soc-as-a-Service і Noc Best Practice Service.

FortiGuard Labs Threat Intelligence

Веб-захист, оптимізований для роботи з дому: портфель послуг безпеки FortiGuard включає багатий набір розширених можливостей безпеки для захисту контенту, користувачів, пристроїв, доступу в Інтернет і додатків. У FortiOS 7.0 Fortinet розширює і без того багату пропозицію по веб-захисту за допомогою першої в галузі функції фільтрації відео, щоб забезпечити ще більш деталізований захист в умовах зростання споживання відео-контенту, обумовленого роботою з дому.

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість