Назад

Новий гігабітний комутатор DrayTek VigorSwitch P2261 з підтримкою PoE

04.10.2013

Керований комутатор другого рівня DrayTek VigorSwitch P2261 спеціально розроблений для підприємств малого та середнього бізнесу. Пристрій оснащений 20 гігабітними портами, 2 портами SFP і 4 портами подвійного призначення (Combo Gigabit SFP). Модель підтримує PoE, що дає можливість спростити розгортання, і дозволяє здійснювати моніторинг мережі sFlow. З попередньо встановленими настройками для мережевих пристроїв і функцією Plug&Play цей комутатор являє собою ідеальне рішення для корпоративних мереж.

Підтримка PoE 

Комутатор може подавати живлення на кінцеві пристрої безпосередньо по мережевому кабелю для установки приймаючого пристрою в найбільш підходящому місці. Крім того, функція PoE дозволяє централізувати розподіл електроенергії і резервне копіювання без необхідності залучення будь-якого додаткового обладнання.

Розширені налаштування безпеки

DrayTek VigorSwitch P2261 підтримує протоколи SSH, SSL і SNMPv3 для створення VPN-тунелів, а стандарт IEEE 802.1 x дозволяє управляти доступом до дротових мережевих пристроїв. Функція IP Source Guard дає можливість блокувати неприпустимі IP адреси для конкретних портів або відмовляти їм в отриманні пакетів даних.

Virtual LAN

За допомогою VLAN мережеві адміністратори можуть призначати різні права робочим групам, філіям, підрозділам, співробітникам і гостям відповідно до їх вимог. Комутатор дозволяє ізолювати порт на Layer 2 від інших портів (tag-based VLAN) або використовувати MAC-адреси мережевих пристроїв для членства у VLAN (MAC-based VLAN). Для кожної групи є можливість встановити обмеження швидкості як для вхідного, так і для вихідного трафіку.

Функції QoS

VigorSwitch P2261 пропонує просунуті функції QoS: port based, priority based, установка пріоритету IPv6 / IPv4, ToS, DSCP based, Diffserv classification, фільтрація за допомогою ACL, Trusted QoS та ін.

Легка настройка і підключення

Комутатор випускається з встановленими настройками для IP-телефонів, IP-камер, бездротового обладнання і т.п. VigorSwitch P2261 підтримує функцію Universal Plug and Play (UPnP), яка спрощує підключення мережевих пристроїв. У поєднанні з наявністю як мідних, так і оптичних інтерфейсів, ці можливості значно спрощують побудову мережі.

Додаткові переваги

Дотримуючись політики DrayTek з охорони навколишнього середовища, VigorSwitch P2261 відповідає стандарту енергозбереження IEEE 802.3 az. Модель автоматично визначає довжину кабелю і вибирає відповідний режим живлення, а коли мережа неактивна, пристрій переходить в сплячий режим.

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість