Назад

Випущено нову версію програмного забезпечення Aruba Instant Enterprise

03.12.2012

25 вересня 2012 року в Саннівейлі, США, Aruba Networks представила нову версію програмного забезпечення Aruba Instant Enterprise, яке є першим Wi-Fi рішенням для розподілених підприємств, що не вимагає застосування контролерів. В якості складової частини Aruba Instant Enterprise компанія також випустила Aruba Activate-сервіс хмарного зберігання даних, що дозволяє корпораціям істотно скоротити витрати, пов'язані з розширенням підприємства і розгортанням Wi-Fi мережі. Таким чином, нова версія програмного забезпечення від Aruba в поєднанні з Aruba Activate дозволяє знизити сукупну вартість володіння Wi-Fi на 42%, в порівнянні з архітектурою Cisco Wi-Fi.

Instant Enterprise пропонує повний набір функцій Wi-Fi бізнес-класу, включаючи оптимізацію передачі голосу і відео, спектральний аналіз, просунуті налаштування безпеки, роумінг третього рівня, підтримку технологій AirPlay і AirPrint для техніки Apple. Ці нововведення, ініційовані Aruba з метою створення більш гнучких корпоративних мереж з більшою площею покриття, надзвичайно ефективні для забезпечення роботи філій і віддалених офісів.

На додаток до всього, перед підприємствами стоїть проблема підвищення продуктивності і зниження складності розгортання Wi-Fi. Для вирішення цих питань компанія представляє службу Aruba Activate, що виконує роль порталу самообслуговування (Zero Touch Provisioning-ZTP). З Aruba Activate IT-відділам більше не потрібно окремо налаштовувати кожну бездротову точку доступу. Після підключення до мережі, точка доступу автоматично викачує відповідні утиліти, не вимагаючи залучення фахівця для настройки, що дозволяє знизити час розгортання на 65%.

Служба Aruba Activate може використовуватися IT-відділами, реселерами і системними інтеграторами для автоматичного резервного копіювання, оновлення «прошивок» і управління каталогами.

Остання версія Aruba Instant Enterprise оснащена новими функціями по оптимізації роботи додатків і додаткові налаштування безпеки, серед яких наступні:

  • Application Fingerprinting: policy Enforcement Firewall (PEF) розпізнає Голосовий і відео трафік для забезпечення його безперервної передачі в режимі реального часу навіть для шифруються додатків, таких як Microsoft Lync або Apple FaceTime.
  • Підтримка служб Apple Bonjour, наприклад, AirPlay і AirPrint. На підставі особистості та місцезнаходження користувачів для видимості мобільних пристроїв відкривається тільки необхідний набір сервісів Bonjour.
  • Оптимізація широкомовної передачі відео. Багатоадресний трафік може транслюватися як одноадресний з тим, щоб його могли отримувати тільки ті клієнти, які підписані на відповідну розсилку.
  • Спектральний аналіз. Дозволяє автоматично розпізнавати радіочастотні перешкоди і уникати їх без найменшого зниження продуктивності.
  • Роумінг третього рівня. Надає мобільним пристроям можливість користуватися Wi-Fi на стику зон покриття підмереж, що дозволяє здійснювати доступне за ціною масштабування для широкого спектру сценаріїв розгортання.
  • Authentication Survivability: у поєднанні з Aruba ClearPass Policy Manager забезпечує зареєстрованим користувачам доступ до мережі тоді, коли не вдається зробити централізовану авторизацію.
  • IPsec Tunneling: відкриває доступ до центру обробки та збору даних для співробітників філій.

Лідер на ринку додатків для цифрового друку, компанія Mimeo, що виробляє програмне забезпечення для друку документів, кольорового друку, друку плакатів і т.п., застосовує в роботі бездротові точки доступу Aruba і на даний момент використовує Aruba Instant Enterprise в своїй штаб-квартирі в Нью-Йорку.

"Точки доступу Aruba являють собою ідеальне недороге і високоефективне рішення для нашої компанії,» – заявив Шон Вінтерс, директор-розпорядник з IT-операцій в Mimeo. "Встановлені у нас точки доступу корпоративного класу від Aruba забезпечують надійне Wi-Fi покриття на більш ніж 200000 квадратних футів і підтримують такі програми, як Apple FaceTime, для сприяння нашим співробітникам, які використовують їх роботі,» – додав він.

Ключовий партнер Aruba Networks, компанія Carousel Industries, що займається системною інтеграцією в сфері мережевих технологій, переживає сьогодні значний економічний підйом завдяки використанню продукції від Aruba. "Бездротові точки доступу Aruba дозволяють швидко і ефективно розгорнути мережу Wi-Fi без необхідності застосування контролерів,» – стверджує Білл Анніно, віце-президент Data Technology Group в Carousel Industries. «З виходом нової операційної системи Aruba OS, яка є складовою частиною Aruba Instant Enterprise, витрати на установку і настройку для бездротових точок доступу Aruba практично зведені до нуля, що дозволяє заощадити на розширенні мережі Wi-Fi,» – продовжує він.

"Компанія Aruba розуміє, що всім корпоративним користувачам потрібен швидкий і легкий доступ до додатків і ресурсів підприємства без необхідності ламати голову над конфігурацією,» – говорить Бен Гібсон, директор з маркетингу в Aruba Networks. "Aruba Instant Enterprise являє собою винахід десятиліття, який розроблений для великих корпоративних середовищ і є економічним рішенням для будь-якого розподіленого підприємства. Aruba Instant Enterprise забезпечує безперервний доступ для адміністрування незалежно від того, чи використовує підприємство мобільні контролери, застосовує безконтрольну модель або поєднує перше і друге. При будь – якому сценарії результатом будуть збільшена ефективність функціонування і менші витрати на розгортання,» - стверджує Гібсон.

Програмне забезпечення Aruba Instant Enterprise, включаючи нову його версію, доступне безкоштовно для існуючих користувачів Aruba.

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість