Назад

Aruba випустила бездротову платформу для управління мобільними додатками

30.01.2013

 

4 грудня 2012 року компанія Aruba Networks представила свою першу WLAN платформу для мобільних пристроїв 7200 Series, яка дозволяє значно скоротити витрати підприємства на інформаційні технології.

Відповідно до дослідження фірми ABI, в 2009 році було випущено більше 9 млд пристроїв, що підтримують Wi-Fi, а організація Gartner прогнозує, що до 2016 року сума викачаних мобільних додатків перевищить 310 млд. Зіткнувшись з таким бумом, IT адміністраторам необхідно переконатися, що їх мережева інфраструктура працює максимально ефективно.

Унікальні функції контролю додатків

Aruba 7200 Series з підтримкою технології AppRF являє собою єдину бездротову платформу з можливостями інтелектуального розпізнавання додатків і оптимізації їх функціонування. Програмне забезпечення AppRF, встановлене на мобільному контролері Aruba 7200, виробляє ідентифікацію трафіку за допомогою DPI. Використовуючи такі функції точок доступу, як Airtime Fairness, QoS і контроль радіочастотних характеристик, контролер дозволяє поліпшити роботу кожної програми і призначеного для користувача профілю.

Завдяки AppRF платформа забезпечує управління як традиційними, розташованими на серверах, так і над хмарними та інтернет додатками. Вона надає мережевим адміністраторам безпрецедентну можливість переглядати індивідуальні потоки трафіку користувачів з метою пошуку та усунення несправностей, довгострокового планування та пріоритезації в режимі реального часу. Дана технологія дозволила підвищити ефективність роботи Платформи в 11 разів в порівнянні з існуючими рішеннями на ринку.

"Анонс випуску 7200 Series від Aruba є потужним індикатором того, що зараз відбувається зміщення фокусу з бездротових технологій і архітектур на оптимізацію роботи додатків,» – зазначає Крейг Мартінс, керівник компанії Farpoint Group, що спеціалізується на консультуванні з питань бездротових мереж і мобільних пристроїв.

Висока ефективність роботи

Платформа Aruba 7200 Series допомагає підприємствам скоротити витрати на мережеву інфраструктуру, масштабування і перехід на роботу в повністю бездротовому середовищі. З 7200 series організації зможуть зменшити кількість задіяних дротових портів і знизити витрати по їх обслуговуванню. На додаток до цього, платформа забезпечує високу якість передачі голосу, відео та додатків Unified Communications.

Відповідно до дослідження компанії ABI, до 2015 року 70% смартфонів будуть підтримувати бездротовий стандарт 802.11ac. Aruba 7200 Series сумісна даним стандартом і дозволить врегулювати все зростаючу частоту аутентифікацій і оновлень мобільних пристроїв. Платформа буде ідеальним вибором для підприємств, які планують перейти на обладнання стандарту 802.11 ac в майбутньому.

Крім того, 7200 Series оснащена міжмережевим екраном з пропускною здатністю 40 Гбіт/с, завдяки чому вона в 4 рази могутніше WLAN платформ попереднього покоління. З таким значним збільшенням продуктивності новинка здатна підтримувати до 32000 пристроїв – в 5 разів більше, ніж можливості аналогічних рішень на ринку.

 

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість