Назад

Cisco анонсувала випуск нових моделей Linksys Smart Wi-Fi з підтримкою стандарту 802.11ac

24.01.2013

7 січня 2013 року компанія Cisco представила нові моделі сімейства Linksys Smart Wi-Fi, серед яких 3 маршрутизатора, що підтримують стандарт 802.11ac, компактний USB адаптер 802.11 ac і бездротові точки доступу. Ці інноваційні рішення надають користувачам можливість краще контролювати свої домашні мережеві пристрої.

3 нових маршрутизатора Smart Wi-Fi забезпечують неймовірно високу швидкість по бездротовій мережі і виняткову дальність Wi-Fi покриття. На додаток до цього, користувачі можуть зробити установку моделі в лічені хвилини без будь-яких зусиль. Крім того, пристрої оснащені новими інструментами моніторингу та контролю домашньої мережі, а також вдосконаленими мобільними додатками для віддаленого доступу до документів, фотографій, музики та відео в будь-який час і в будь-якому місці.

"Сучасні інтелектуальні Будинки та інтелектуальні пристрої заслуговують інтелектуальну домашню мережу,» - заявив віце-президент Cisco Linksys Home Networking Бретт Вінго. «З випуском наших нових потужних маршрутизаторів, які забезпечують безпрецедентні швидкість і радіус дії, а також володіють передовими інструментами Smart Wi-Fi і додатками для легкого управління сучасним цифровим будинком, Linksys ще раз продемонструвала, що вона займає лідируючу позицію за критеріями інноваційності, якості і простоти. В умовах, коли маршрутизатор стає центром цифрового будинку, ці моделі дозволяють легко контролювати час роботи дітей за комп'ютером, передачу потокового відео, централізоване зберігання і відтворення музики / відео з вашого смартфона або планшета де б ви не знаходилися,»
- зазначив він.

Інтелектуальні маршрутизатори для інтелектуальних пристроїв

Нові дводіапазонні маршрутизатори Linksys EA6300 (AC1200), EA6400 (AC1600) і EA6700 (AC1750) підтримують стандарт 802.11 ac, що забезпечує в 3 рази більшу швидкість, ніж у його попередників, чудове покриття і сумісність з пристроями 802.11 b/g/n. *

Linksys EA6700 являє собою найбільш потужну модель Linksys і розроблений для користувачів з 10 і більше підключеними пристроями. Маршрутизатор забезпечує швидкість до 1300 Мбіт/с, працюючи в діапазоні частот 5 ГГц, і до 450 Мбіт/с для 2,4 ГГц. Модель сумісна з широким рядом пристроїв, включаючи смартфони, планшети, електронні книги, ноутбуки, ігрові консолі, Smart TV, Blu-ray плеєри і бездротові камери.

Linksys EA6400 ідеально підходить для будинків з 5-7 пристроями. Даний маршрутизатор має пропускну здатність 1300 Мбіт/с в діапазоні частот 5 ГГц і забезпечує швидкість до 300 Мбіт/с для 2,4 ГГц.

Linksys EA6300 пропонує швидкість до 867 Мбіт/с для 5 ГГц і до 300 Мбіт / с в діапазоні частот 2,4 ГГц. Модель призначена для невеликого будинку з 3-5 пристроями, такими як ПК, смартфон і Smart TV.

Всі 3 новинки також оснащені портами Gigabit Ethernet і USB 3.0. Останні надають можливість підключати до маршрутизатора USB накопичувачі і жорсткі диски. У поєднанні з гігабітними портами це дозволяє транслювати файли по локальній мережі на високій швидкості і відтворювати потокове відео зі смартфонів, планшетів і ноутбуків.

Маршрутизатори також підтримують технологію формування променя для забезпечення кращого покриття і більш високій швидкості по бездротовій мережі. Вона дозволяє ідеально пристосовувати, управляти і відстежувати напрямок і форму Wi-Fi сигналу з метою передачі даних по оптимальному шляху.

Бездротовий usb адаптер AC 580 надає користувачам можливість легко вдосконалити Wi-Fi підключення на своїх ноутбуках або комп'ютерах до стандарту 802.11 ac і користуватися перевагами цієї технології на існуючих пристроях.

Легка установка і управління

З метою зробити контроль і моніторинг LAN простішим, Linksys представила інтелектуальну карту мережі, новий інструмент Smart Wi-Fi, доступний безкоштовно для нових маршрутизаторів. Функція виводить на екран план домашньої мережі з усіма підключеними до неї пристроями, відображаючи інформацію про з'єднання і поточному споживанні пропускної здатності.

Нові моделі Linksys Smart Wi-Fi можна проінсталювати без необхідності у використанні інсталяційного диска. Ви можете легко підключитися до маршрутизатора за допомогою планшета, смартфона або ПК і запустити Майстер установки. Також під час початкового налаштування можна створити особистий аккаунт Linksys Smart Wi-Fi для управління домашньою мережею в будь-який час і в будь-якому місці.

Для полегшення підключення пристроїв до мережі всі маршрутизатори Smart Wi-Fi від Linksys підтримують функцію SimpleTap. Завдяки їй користувачі можуть одним натисканням додавати нові пристрої в мережу. При цьому активувати Wi-Fi Protected Setup можна різними способами: натиснувши на кнопку WPS на самому пристрої, клікнувши по значку у веб-браузері або і в інтерфейсі програми.

Докладання Linksys Smart Wi-Fi

Серед додатків для пристроїв Linksys Smart Wi-Fi є кілька таких, які використовують можливість віддаленого доступу до сховища, підключеного до маршрутизатора. 4 додатки, що відносяться до цієї категорії, стануть доступні навесні 2013 року.

Назва програми

Розробник

Опис

FileFinch

Fresh Consulting

FileFinch надає можливість створити своє захищене хмарне сховище, використовуючи власне апаратне забезпечення. Користувачам потрібно просто підключити USB накопичувач або жорсткий диск до маршрутизатора Linksys Smart Wi-Fi-і вони отримають доступ до своїх файлів в будь-якому місці.

Qnext for Facebook

Qnext Corp.

Qnext забезпечує доступ до великих файлів і дозволяє ділитися ними з друзями на Facebook без затримок.

HipPlay

Axentra Corporation

HipPlay надає доступ до файлів і дозволяє ділитися ними, а також відтворювати аудіо і відео з будь-якого пристрою де б ви не знаходилися.

save@home

Xoriant

З save@home користувачі можуть одним кліком зберігати картинки зі свого смартфона в своєму персональному хмарному сховищі замість того, щоб тримати їх на телефоні.

 

Компанія планує запустити на ринок нові маршрутизатори Linksys Smart Wi-Fi 802.11 ac і додатки до них навесні 2013 року.

* Фактичні характеристики варіюються в залежності від умов мережі. Для забезпечення швидкості до 1300 Мбіт/с в діапазоні частот 5 ГГц слід використовувати бездротовий адаптер 802.11 ac.

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість