Назад

Cisco ASA з сервісами FirePOWER

12.07.2021

Навесні 2015 року компанія Cisco випустила 5 нових моделей міжмережевих екранів Cisco ASA з сервісами FirePOWER, розроблених спеціально для підприємств малого та середнього бізнесу. Головна відмінність нового покоління ASA 5500-X від попереднього полягає в тому, що один пристрій ASA з сервісами FirePOWER забезпечує багаторівневий захист до, під час і після атаки і має продуктивність в 4 рази вище. Також Cisco ASA 5500-X дає можливість більш прозорого контролю мережі. За допомогою цієї серії міжмережевих екранів можна контролювати 1200 додатків і більше 15000 мікроприкладень, що дає можливість отримувати докладні відомості про самих додатках, про дії, що виконуються користувачами і мати повний контроль над мережею, в той час, як попередня версія не дозволяє так легко відстежувати і контролювати доступ на мобільних пристроях.

Нова вдосконалена захист від шкідливого ПЗ і система запобігання вторгнень допомагає забезпечувати безпеку без участі адміністратора, одночасно знижуючи витрати і складність експлуатації. Міжмережеві екрани ASA серії 5500-X включають в себе кілька засобів управління і забезпечення безпеки: міжмережеві екрани, VPN-шлюзи, веб-шлюзи безпеки і пристрої запобігання вторгнень.

Стандартна функція:

  • AVC: підтримка розпізнавання понад 3000 додатків і управління загрозами для них.
  • Захист від вдосконаленого шкідливого ПЗ (AMP): включає в себе карантин шкідливого ПЗ.
  • Система запобігання вторгнень нового покоління( NGIPS): забезпечує облік контексту для користувачів, інфраструктури, додатків і контенту.
  • Фільтрація URL-адрес: блокує небезпечні веб-сайти, виходячи з їх репутації та категорії.
  • VPN для віддаленого доступу за допомогою AnyConnect: для мобільного доступу співробітників до мережі.

Як авторизований партнер Cisco ми пропонуємо послугу оцінки безпеки мережі, завдяки якій з'являється можливість виявити всі неточності в роботі системи безпеки

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість