Назад

Fortinet випустила оновлення для FortiOS 5

11.03.2014

 

Компанія Fortinet оголосила про вихід оновлень для операційної системи мережевої безпеки FortiOS 5 та інструментів інтегрованої звітності, просунутого захисту від загроз і суворої аутентифікації.

FortiOS є основою для платформ FortiGate і пропонує безліч функцій безпеки і налаштувань конфігурацій. Останні оновлення характеризуються збільшеною швидкістю перевірки SSL, більш докладною звітністю з великою кількістю шаблонів звітів, можливостями наближення від FortiAnalyzer і підвищеною інтеграцією з FortiAuthenticator і FortiSandbox для суворої аутентифікації і ATP.

Джеремі Дон і Адам Хілс з компанії Gartner в грудневому звіті з мережевої безпеки відзначають: «виробники пристроїв мережевої безпеки повинні боротися з погрозами шляхом збільшення SSL трафіку». Вони додають « "менше 20% організацій, що використовують міжмережевий екран, IPS і UTM, розшифровують вхідний і вихідний SSL трафік". У дослідженні прогнозують, що до 2017 року в понад 50% мережевих атак на підприємства Великого і середнього бізнесу буде використовуватися шифруемий трафік для обходу інструментів контролю; на сьогоднішній день їх частка становить тільки 5%.

Fortinet також представила FortiSandbox - 1000D з 2-рівневою «пісочницею», підтримкою попередньої фільтрації, динамічного розпізнавання загроз і широкими можливостями звітності. Пристрій використовує програмне забезпечення версії 1.2, яке дозволяє краще справлятися з техніками обходу віртуальних машин, володіє вдосконаленим механізмом оцінки і має функцію зворотного виклику для ідентифікації зовнішніх з'єднань.

FortiAuthenticator-1000D рівня підприємства пропонує ряд методів аутентифікації, зокрема, за допомогою апаратного та програмного забезпечення, email і SMS. Модель була вдосконалена для того, щоб допомогти організаціям наблизитися до більш суворої Користувацької моделі аутентифікації.

Компанія також випустила оновлення для FortiAnalyzer 5 і анонсувала вихід вдосконаленого програмного забезпечення для FortiAnalyzer-3500E.нововведення надають більш широкий вибір шаблонів звітів, більше функцій наближення для підвищення прозорості мережі і більш тісну інтеграцію з платформою FortiGate. На додаток до цього, новий FortiAnalyzer - 3500E матиме сховище 24 ТБ з можливістю розширення до 48 ТБ для задоволення потреб великих підприємств.

Оновлення для FortiOS 5 і FortiAnalyzer 5 доступні вже зараз; для FortiAnalyzer-3500E – очікуються до виходу в другому кварталі 2014 року. FortiAuthenticator-1000D вже у продажу, як і по FortiSandbox 1.2 для FortiSandbox-3000d, тоді як FortiSandbox-1000D очікується до поставки в другому кварталі 2014 року.

Віце-президент з маркетингу в Fortinet Джон Маддісон заявляє:»підприємствам в сучасних умовах потрібне збільшення прозорості мережевого трафіку, що має на увазі більш глибоку перевірку пакетів, багаторівневий контроль доступу, трафіку, контенту і використання мережі без виникнення колізій". Він продовжує: "Fortinet розширює ці можливості за допомогою просунутої захисту від загроз і аутентифікації - все від одного вендора з використанням єдиної консолі управління".

 

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість