Назад

Нові мережеві рішення Cisco для СМБ

23.05.2017

Найчастіше середні і малі підприємства стикаються з проблемою нераціонального побудови інформаційної мережі, тому що набувають рішення в міру поточної необхідності і не враховують подальший розвиток компанії, а це, в свою чергу, призводить до обмежень масштабованості і впровадження нових систем. І для того, щоб виправити становище, замінити і модернізувати вже наявні рішення, компаніям потрібно, як правило, заплатити кругленьку суму, що для СМБ організацій просто не допустимо. Тому Cisco розробила інноваційні рішення для СМБ сектора, які справляються з такими завданнями, як:

  • Економія коштів підприємства;
  • Легке і швидке впровадження;
  • Просте масштабування і широкий функціонал.

Займати лідируючу позицію на конкурентному ринку це не тільки означає отримання максимальної віддачі від інвестицій, а й забезпечення безперебійного і надійного доступу до бізнес-інструментів, а також до необхідної інформації. Забезпечення високошвидкісного доступу до Інтернету і захист корпоративної мережі від небажаного трафіку-головне завдання маршрутизаторів Cisco RV340RV345 і RV345P. Вони дозволяють швидко передавати файли великого розміру при безперервній роботі відразу багатьох користувачів. Вбудований міжмережевий екран з динамічною перевіркою пакетів і апаратне шифрування гарантують надійний захист даних. Роутери цієї серії підвищують продуктивність і ефективність бізнес-процесів, при доступній ціні.

Особливо важлива якісна підтримка інформаційної мережі для зростаючих організацій, коли зростає кількість співробітників, різних бізнес-інструментів і, як наслідок, підвищується складність мережі. І якщо вашому бізнесу потрібен розширений функціонал, який дозволить створити більш продуктивну і ефективну бізнес-середовище, але ціна обладнання як і раніше стоїть на першому місці, керовані комутатори Cisco 350x стануть ідеальним рішенням для Вашого підприємства. Стекові комутатори серії 350X дозволяють використовувати 10-гігабітне Ethernet-з'єднання, при цьому забезпечують міцну основу як для поточних, так і для майбутніх бізнес-додатків. Крім того, ці Комутатори досить легкі в налаштуванні і управлінні, так що, вони підійдуть навіть тим компаніям, які не мають професійного ІТ-відділу. 

Більш детальну інформацію про мережеві рішення Cisco для середніх і малих підприємств ви можете отримати зв'язавшись з нами. Наші сертифіковані фахівці Cisco в найкоротші терміни підберуть Вам персональне рішення, не тільки проконсультують, але і нададуть послуги налаштування і технічного обслуговування обладнання. А також, у разі необхідності, перед придбанням даного рішення, Ви зможете протестувати його роботу на конкретно вашому підприємстві. 

Запит на прорахунок
Отримати розрахунок вартості вашого обладнання
Розрахувати вартість